YuDERM Moulting Dog – Szőr- és bőrápolás kutyáknak túlzott szőrhullásra

Esszenciális omega olajok az egészséges bőrért és szőrért

9,088Ft14,655Ft

Törlés

A YuDERM Moulting Dog egy kiváló minőségű bőrre és szőrre kifejlesztett táplálékkiegészítő, természetes esszenciális omega 3 és omega 6 olajokkal. Ez a bevizsgált formula csökkenti a szőr hullás mértékét, táplálja a száraz bőrt és javítja a szőrzet állapotát – a különbség már 3 – 6 héten belül látható.

Hogyan segít a YuDERM Moulting Dog?

Az egészséges bőr és szőr megőrzése érdekében a kutyáknak szükségük van omega 3 és omega 6 olajokra. Ha kutyáját megfelelő étrenden tartja akkor is szüksége van olyan táplálékkiegészítőre, amely olajok speciális kombinációjával fenntartja az egészséges bőr és szőrzet állapotát.

vedlik a kutya

Csökkenti a túlzott vedlést:

A csillagvirágból(Borágo) kinyert Omega 6 GLA táplálja a szőrtüszőket, támogatja a bőr feltöltési ciklusát, valamint csökkenti a túlzott szőrhullást.

szaraz bore kutyaknak

Táplálja és nyugtatja a bőrt:

A csillagvirágból (Borágó) kinyert Omega 6 táplálja és feltölti a bőrt. A linolsav segít megőrizni a bőr természetes nedvesség tartalmát. A növényi forrásokból származó antioxidáns, és az E Vitamin pedig segít a bőr egészségének a megőrzésében.

dus szorzet

Természetes táplálás:

A len magból kinyert magas minőségű és létfontosságú omega 3 olaj segít javítani a szőrzet állapotán. Az egészséges szőr a kutyának az első védelmi vonala a viszketést kiváltó pollen és fű ellen.

Adagolási útmutató

Adagolás

Keverje össze a lenti adagolásnak megfelelően – használva a mérő eszközt – az étellel. Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget.

Első alkalommal használja?

Nagyon fontos, hogy a kutya időt kapjon arra, hogy megszokja az újdonságot az ételben, az első héten csak a felét adja az ajánlott adagnak, majd folyamatosan emelje az előírt mennyiségre.

Top tip

Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Kiszerelés

Kiszerelés

Kiszerelés

250 ml, 500 ml