Soha többe fájós pocak! - YuDIGEST

Ha kedvence hajlamos a hasfájásra és emésztési problémákra, szerencsére a segítség kéznél van. Hasfájásra, szélre vagy laza székletekre, a megfelelő probiotikumok valódi megoldást nyújtanak.

A kiskutya emésztése nagyon fontos, kutya emésztési problémák, kiskutya emésztése.

A kutya emésztése nagyon fontos ezért válassza a yudigest termékcsaládot. Kutya emésztési problémák ellen. Kiskutya emésztése is javulni fog.

A YuDIGEST termékcsalád segít abban, hogy kutyusaink jól érezzék magukat – nincs többé kutya hasfájás és hasmenés! Gyors segítséget nyújt, amikor szüksége van rá! Ha ízületi problémája van a kutyának: tovább olvasom>>>>, Szép bőr és bunda a kutyának: tovább olvasom>>>>, ha stresszes kutya: tovább olvasom>>>> 

A pocak emésztése: A pocak nyugtatás itt kezdődik!

A YuDIGEST termékcsalád helyreállítja és fenntartja az egészséges emésztési folyamatokat. A kutya emésztése érdekében a YuDIGEST PLUS gyors segítség vészhelyzet esetén, mivel támogatja az egészséges emésztés helyreállítását, megszünteti a hasmenést, és növeli a bélben a “jó” baktériumok számát.

Ezért érdemes ezt választani

 • Egy komplex segítség az egészséges emésztésért
 • Kiváló minőség magas szintű aktív összetevőkkel
 • Gondosan kiválasztott összetevők a kutya emésztése érdekében
 • Használata egyszerű
 • Ez az egyetlen táplálékkiegészítő, ami egyedülálló BioActivTM összetevőkkel támogatja az emésztőrendszert, melyek hatása tudományosan bizonyított
 • Állatorvosok és tenyésztők által ajánlott
 • Garantáltan elégett lesz vele: – “A különbség garanciája” – Használja bizalommal!
YuDigest

Hogyan segítenek a probiotikumok és prebiotikumok?

A mi BioActivTM probiotikus és prebiotikus táplálékkiegészítőink, segítenek az egészségmegőrző baktériumok természetes populációjának megerősítésében a kedvence emésztőrendszerében. Szembeszállnak a tápanyagokban megtalálható “rossz” baktériumokkal és blokkolják azokat a pontokat ahol a kórokozók próbálnak támadni. A prebiotikumok – különleges típusú szénhidrátok – előnyei, hogy támogatják a “jó” baktériumok megtelepedését.

 • PrimePet Bio Spirulina por – allergiára, méregtelenítés, emésztés

  PrimePet Bio Spirulina por – allergiára, méregtelenítés, emésztés

  3,040Ft
 • GanoPet Laskagomba por 50 gr

  GanoPet Laskagomba por 50 gr

  2,955Ft
 • GanoPet Shiitake gomba por 50 gr

  GanoPet Shiitake gomba por 50 gr

  5,310Ft
 • GanoPet Ganoderma (Pecsétviasz gomba) gomba por 15 gr

  GanoPet Ganoderma (Pecsétviasz gomba) gomba por 15 gr

  6,250Ft
 • Yudigest tabletta – Egészséges emésztésért pro- és prebiotikum tabletta kutyáknak

  Yudigest tabletta – Egészséges emésztésért pro- és prebiotikum tabletta kutyáknak

  18,250Ft
 • YuDIGEST Plus for Dogs – Hasmenésre, emésztésre pro- és prebiotikum por kutyáknak és cicáknak

  YuDIGEST Plus for Dogs – Hasmenésre, emésztésre pro- és prebiotikum por kutyáknak és cicáknak

  5,825Ft41,300Ft

“A KÜLÖNBSÉG GARANCIÁJA!”

Termékcsaládunk széleskörű teszteken tökéletesedett és több ezer állattartó pozitív visszajelzése azt mutattatja, hogy jó úton járunk. Mi annyira biztosak vagyunk abban, hogy termékeink használni fognak kutyájának, macskájának, hogy garanciát vállalunk értük. – Lássa a különbséget 60 napon belül vagy visszafizetjük a termék árát. Annyit kérünk, hogy hívjon fel minket, hogy átbeszélhessük, mit történt, mielőtt a pénzét visszakérné.

Jessica Cutler és Cody írta:

“Egy kutya kiállításon találkoztunk a YuDIGEST-tel ahol vettünk néhány tasakot kipróbálásra, és a hatása nagyszerű volt. Nem volt többé zuborgó gyomor és hasmenés, csak megfelelően szilárd széklet. Köszönjük a YuDIGEST PLUS-nak! Most már semmi másra nincs szűkségünk csak egy tasakra, hogy ne kelljen többé a bokorba rohannia.”