YuMEGA Show Dog – A csillogó szőrzetért és a szikrázó szemekért kutyáknak

Speciális formula, hogy kutyája a legjobb formáját mutassa

17,580Ft

Elfogyott

A YuMEGA Show Dog egy egyedülálló keveréke a tiszta omega-3 és omega-6 zsírsavaknak, kombinálva luteinnel, lecitinnel és természetes E vitaminnal, hogy elősegítse a bőr, a szőr és a szem egészségét. A különbség már 4-6 hét elteltével jól látható.

hullik a szore a kutyanak

Elősegíti a gyors szőr növekedését:

Az arany lenmagból kinyert kiváló minőségű esszenciális omega-3 párosítva a foszfolipidben gazdag lecitinnel, hogy javítsa a szőrzet állapotát. Már 50%-al több GLA-t tartalmaz mint a standard YuMEGA Dog, hogy serkentse a szőr növekedését.

vedlik a kutya

Javítja a bőr állapotát és egészségét:

A csillagvirágból (Borágó) kinyert omega-6 táplálja és feltölti a bőrt. A természetes növényi forrásokból származó E Vitamin pedig segíti a szervezet természetes védekezését.

a csillogo szemekert - kutya

Gondoskodik a szem egészségéről:

A hozzáadott omega-3 DHA és lutein kulcsfontosságú tápanyagok a szem egészségének fenntartásához.

Természetes táplálás:

A prémium minőségű hidegen sajtolt arany lenmag és csillagvirág (borágó) olajok csökkentik a szőrhullást, és táplálják a szőrszálakat. Ez az egyedülálló keverék a legtisztább és legjobb felszívódású omega-3 és omega-6 olajokat tartalmazza.

Adagolási útmutató

Adagolás

Keverje össze a lent megadott mennyiséget az étellel a rendelkezésre álló mérő eszközzel. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Nagyon fontos, hogy a kutya időt kapjon arra, hogy megszokja az újdonságot az ételeben ezért próbálja meg csak a felét adni az első héten az ajánlott adagnak mielőtt odaadja a teljeset.

Első alkalommal használja?

Top tip

A tökéletes kombináció:

Használja a YuMEGA Show Dog és YuMEGA Boost kombinációt a tökéletes szőrzet eléréséhez.

Kiszerelés

Kiszerelés

Kiszerelés

500 ml