Magunkról

Az egészséges élet, nem csak az emberek előjoga
Mulik Eszter

Mulik Eszter

Marketing vezető

Gulyás Eleonóra

Ügyvezető igazgató

Magunkról azt kell tudni, hogy szenvedélyesen szeretjük kedvenceinket. Neveljük, oltalmazzuk őket és gyógyítjuk ha kell. Mi, itt a Natural Pet Factor kft-nél úgy véljük, hogy a boldog, teljes élet, elengedhetetlen kelléke az egészség. Nincs annál felemelőbb, amikor kedvencünk farok csóválva, vagy hangos nyávogással az ajtóban vár minket otthon, hogy újabb játék és kaland vegye kezdetét a szeretett gazdival. Magunkról ezt valljuk.

Persze nem mindig rózsás a helyzet. Kellemetlen szőrhullás, fájó végtagok, folyamatos gyomorpanaszok megkeseríthetik kutyánk, macskánk vagy lovunk életét. Mi tudunk segíteni, hogy kedvence visszanyerje régi formáját.

A nevem Gulyás Eleonóra, a cég ügyvezető igazgatója vagyok. Az Egyesült Királyságban éltem, amikor elhelyezkedtem a Lintbells Kft-nél aki a gyártója az általunk forgalmazott termékeknek.

Az első pillanattól úgy éreztem magam náluk, mint aki hazaért. A cég, a kollégák mind-mind szenvedéllyel szeretik kedvenceiket és arra tették fel életüket, hogy mindannyiunknak boldog, vidám kisállata legyen. Termékeiket a legszigorúbb feldolgozási eljárások mellett, a legjobb minőségű alapanyagokból készítik, és a világ számos pontján értékesítik.

Magunkról azt is tudni lehet, hogy talán ez a szenvedély is hozzájárult ahhoz, hogy a brit királyságban első számúak ebben a szegmensben, ami azért is csodálatos eredmény, mert a Lintbells 11 éve kezdett hozzá termékeik gyártásához, amit azóta is folyamatosan fejlesztenek. Én egyből éreztem, hogy ezt a termékcsaládot el kell hozni Magyarországra is, hiszen a magyar kedvencek is megérdemlik a legjobbat. Társam Mulik Eszter a húgom aki szintén nagyon szereti az állatokat mi sem mutatja jobban, hogy ő is gazdija három pézsma teknősnek és egy nagyon aranyos Yorkshire Terriernek – Szamócának. Eszter a cég szerves része ő a marketing vezetőnk aki tervezi és alakítja az arculatunkat.

Amellett, hogy felépítettük a céget, állatorvosi asszisztensi tanfolyamot végeztem Angliában, hogy az így megszerzett tudással még hitelesebben segíthessünk Önöknek. Termékeink minőségében oly annyira megbízunk, hogy garanciát vállalunk rá. A “Különbség Garanciája” részleteit a honlapunkon megtalálja.

Bármilyen kérdése felmerül termékeinkkel kapcsolatban vagy csak szeretne tanácsot kérni használatukról állunk rendelkezésére, nyugodtan hívjon minket vagy írjon nekünk az e-mail üzenetet!

HÍVJON BENNÜNKET

Ezen a számon vagyunk elérhetők

Mobiltelefonon egyetlen mozdulattal hívhat minket, érintse meg a gombot!

Itt küldheti el kérdését, üzenetét!