Facebook nyereményjáték szabályzat

 

 1. A nyeremény játékban résztvevő személyek: a nyereményjátékban részt vehet minden természetes személy, aki részünkre a kis kedvencét a megvásárolt termékkel együtt lefotózta és a képet emailben felénk eljuttatta. A nyereményjátékban résztvevők a jelen szabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.
 2. A játékban való részvétel ingyenes.
  • a játékban résztvevők számára ingyenes.
  • A játékból- a szervező megítélése alapján- kizárásra kerülhetnek azok a személyek, akik a játékok szellemével ellentétesen, egy személyhez tartozó több profil alatt, nem valós facebook profillal vesznek részt, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket ezzel a megtévesztő magatartással növeljék. Ilyen játékosoknak minősülnek pl. a sorsolásokon és egyéb nyereményjátékokon történő részvétel érdekében társult személyek, akik a nyeremények megszerzése érdekében összehangolják cselekményeiket, és ezzel megfosztják a nyerései esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi játékost.
  • A játék szempontjából szabálytalannak minősülnek azok a hozzászólások, posztok, amelyek különösen, de nem kizárólagosan

. obszcén szavakat tartalmaznak

. szexuális tartalmúak

. sértik a jó ízlést

. gyűlölet keltő, illetve vallási, politikai nézeteket sértő, vagy egyéb sértő szövegeket tartalmaznak,

. a játék témájától eltérő tárgyat, illetve a szervezőtől idegen felíratót tartalmaznak

. internetes honlapról vagy bármely más úton letöltöttek

. reklám értékűek

. a szervező jó hírnevét sértik

. sértik valamely harmadik személy szerzői jogát

. jogsértőek.

A pályázat tartalmáért a játékos vállalja a felelőséget, az ebből eredő esetleges jogi vagy    anyagi következményeket is kizárólag a játékos viseli. Amennyiben személyességi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a Pályázattal kapcsolatban bármilyen kifogása merülne fel, az ezzel kapcsolatos felelősség kizárólagosan a Játékost terheli, és az ilyen jellegű igényekből eredő követeléseket a Szervező jogosult a Játékosra áthárítani. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a fenti alapelveket megsértő játékos pályázatát a rajongói oldalról eltávolítsa, és a játékost az adott játékból kizárja.

 1. Játék menete: a nyereményjáték posztjában feltöltöttük a képeket a kutyusokról, cicákról, amelyet a gazdi küldött el nekünk. A játék feltétele az, hogy a kiskedvenc a fotón együtt legyen lefényképezve a Pet Factortól megvásárolt valamelyik termékkel, s amit emailben visszaküldött nekünk az info@petfactror.hu email címre. A játék győztese az lesz, akinek a kiskedvencének fotója a legtöbb like-ot kapja a facebook oldalunkon.
 2. Nyeremény: egy ajándékcsomag 20000 ft értékben. A nyerteseket az egy erre a célra alkalmas alkalmazás segítségével fogjuk kisorsolni. Emailben fogjuk értesíteni.
 3. Határidők: 2021 április 30 éjfél

Eredményhirdetés: a nyertest 2020 május 5-én 12 órakor tesszük közzé a petfactor hivatalos facebook oldalán.

 1. A nyeremény átvételének feltételei: a nyertes üzenetben értesítjük a nyereményéről, valamint átvételének idejéről és módjáról.
 2. Szerző jogai: Natural Pet Factor kft. Kizárja felelőségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyeremény játékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányoságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. A Natural Pet Factor kft fent tartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.
 3. Adatkezelés: azzal, hogy a játékos a nyereményjátékban részt vett, feltétel nélkül hozzájárul, ahhoz, hogy személyes adatait (név, cím, email cím) a Natural Pet Factor adatbázisába bekerüljenek, és azokat a Pet Factor minden további ellenszolgáltatás, és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassa – mindaddig, amíg a játékban résztvevő írásban nem tiltja meg adatainak kezelését és az erről szóló tiltási nyilatkozatát kézhez nem veszi. Azadatszolgáltatás önkéntes.