A télikert szerelés télen is lehetséges! -15 fokig nem jelent problémát

Télikert szerelés télen is megoldott. A beszerelést nem akadályozza a téli hideg, szakembereink maximális teljesítményt nyújtanak. Télikert szerelése.

Télikertek tervezése, télikertek gyártásánál, télikertek szerelésénél különösen figyelünk eközben a házának a felépítésére, és önnel együtt találjuk ki az esztétikailag is megfelelő megoldást, ami alapján megvalósíthatjuk álmait.

Mottónk: minden télikert lehetséges – majdnem minden építészeti kivitelezést megvalósítunk.
A szakembereinknek több mint 20 éves (1990 óta) tapasztalatai vannak a télikertek építése terén, minden akadályt legyőznek. Mindegy milyen télikertet rendel tőlünk, azt mindenképpen legyártjuk.

A télikert gyártását, egyedi elképzelés alapján gyártjuk a vevő elképzelése szerint.

Kár lenne a napos időt télen a négy fal közt tölteni, csak azért, mert hideg van.
Képzeljük csak el: kint esik a hó, a fejünk fölött kavarognak a hópelyhek, és ezt egy meleg, üvegfalú helyiségből nézzük, egy bögre forró itallal a kezünkben?
Beépített erkély vagy veranda éppúgy lehet télikert, mint egy toldás a házhoz, vagy akár egy különálló kis épület is, az pedig teljesen egyéni ízlés kérdése, hogy csak a kinti növények átteleltetésére használjuk ezt a plusz teret, vagy a ház “meghosszabbításaként”, szerves bővítményeként.

A  beépítés télen is lehetséges! -15 fokig nem jelent problémát a télikertek építése! Rendelje meg most és lepje meg magát vagy családját egy télikerttel vagy terasz beépítéssel!

Bemutatóterem: 1205 Budapest, Határ u. 83.

Tel: 20/3360-643, 061/287-8100

E-mail: partnerdoors@gmail.com

Télikert és bejárati ajtó, terasz beépítés Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon a képviselőnkön keresztül.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT>>>>>>>>

telikert szereles telen
télikert szerelés
telikert szerelese
télikert szerelése