YuMOVE Boost por – Körömerősítésre és a szőr gyors megszépülésére kutyáknak

18,080Ft

A YuMEGA Boost létfontosságú tápanyagokat biztosít a szőr gyors növekedéséhez, hozzájárul az egészséges bőr fenntartásához és a körmök erősségéhez amikor a kutyának szűksége van egy kis extra segítségre.

hullik a szore a kutyanak

Gyorsítja a szőr növekedését:

A lecitin a foszfolipidek koncentrált forrása, ezen kívül olyan zsírsavakat biztosít, amelyek amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges szőr növekedéséhez. A hozzáadott élesztő, a B-vitamin szintén támogatja a szőrzet növekedését és a minőségét.

szaraz bore kutyaknak

Táplálja az egészséges bőrt:

A cink fontos szerepet játszik a bőr kondíciójának megőrzésében, és a szőr növekedéséhez szükséges esszenciális összetevő. Az A, C és E vitaminok fontos antioxidánsok, amelyek segítenek fenntartani az egészséges bőr állapotát.

vedlik a kutya

Gondoskodik a dús szőrzetről és az erős körmökről:

A biotin elengedhetetlen a keratin képződéséhez, valamint a szőr, a bőr és a köröm növekedéséhez. A mannán-oligoszacharidok az egészséges emésztést támogatják, így a kutyája a legjobb szőrnövekedés serkentőt kapja.

Adagolási útmutató

Adagolás

Egyszerűen adagoljuk az ételhez a mérőkanál segítségével.

Első alkalommal használja?

Top tip

A YuMEGA Boost egy tökéletes kiegészítője a YuMEGA Dog, YuMEGA Itchy Dog és YuMEGA Show Dognak, ha a maximumot szeretné nyújtani az egészséges bőr és szőrzet megőrzéséhez.

Kiszerelés

Kiszerelés

Kiszerelés

180 mérőkanál/doboz