ÚJDONSÁG!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy mostantól nem akármilyen játékokat és kiegészítőket találtok webáruházunkban! A Brit gyártmányú TRESPASS és REGATTA termék neve ismerősen csenghetnek a természetet kedvelők és túrázók körében, ugyanis ezek a gyártók több tízéves múltra tekintenek vissza.

Szuper kiegészítőkkel készültünk a kirándulások szerelmeseinek! Gondoltunk az evésre, ivásra, alvásra és a biztonságra is! Nézd meg praktikus termékeinket, melyeket túrázásra és szabadtéri programokra szakosodott cégek fejlesztettek ki. A Brit gyártmányú TRESPASS és REGATTA felszerelések és kiegészítők kevés helyet foglalnak, így kisméretű táskában is elfér minden, amire szükségetek lehet!

 

 

 

A Trespass leányvállalatot 1984-ben hozták létre, azzal a céllal, hogy síruhákra és a szabadtéri ruházatra szakosodjon. Létrehozása óta a cég Skóciában, Glasgowban található. Miután az 1990-es években belépett a kiskereskedelembe, a Trespass kibővítette üzleti tevékenységét. Több,mint 250 brit üzlettel rendelkezik. A társaság az Egyesült Királyságban több mint 250  kiskereskedelmi üzlettel rendelkezik és 62 országban működik.A Trespass e-kereskedelmi vállalkozással is rendelkezik weboldalán. Ma már kutyás termékek gyártásával is foglalkozik, kínálatában  prémium vízálló kutyaruhák, játékok, felszerelések ,egyéb kutyás kiegészítők is megtalálhatók.

Regatta 1981-ben alakult családi vállalkozásként, az outdoor ruházat minden típusát felöleli, a technikai profi vonaltól a hétköznapi túrázáshoz szükséges sportruházati termékekig.
Az elmúlt 30 év alatt Nagy-Britannia legnagyobb outdoor ruházati cégévé nőtte ki magát. A gyermek, -női, -férfi ruházaton kívül ma már túracipők, hátizsákok, kiegészítők is megtalálhatók széles kínálatában. Két évvel ezelőtt a túrázáshoz kapcsolva kutyás termékek gyártásába is kezdett. Kínálatában vízálló kutyaruhák, játékok, nyakörvek,pórázak , felszerelések találhatók.