Boldog nyugalom stresszes kutya nélkül - YuCALM

Sok stresszes kutya idegesen éli meg napi életet, vagy aggodalmat érez konkrét dolgokkal szemben. A nyugtatás természetes módját támogatva a YuCALM termékcsalád Dog terméke hatékonyan csökkenti a stresszt és támogatja a kutyákat, hogy boldogabbá és játékosabbá váljanak.
A kutyus rengeteg hatást kaphat, amitől átmenetileg félénkké válhat, gondoljon a tűzijátékra, az ünnepi petárdázásra, de egy esetleges autós utazás is megviselheti az idegrendszerét. Ez az egyetlen “hármas hatású” természetes nyugtató táplálékkiegészítő a kutyáknak, egy olyan innovatív formulával amely háromféle módon képes működni, befolyásolva a kutyus viselkedését, bátorítva kedvencünket.

A YuCALM Dog egy prémium táplálékkiegészítő a stresszes kutya vagy szorongó kutyák számára. A stresszes kutya videlkedése, kutya stressz kezelése, kutya szorongás kezelése, kutya szorongás tünetei, kutya félelem kezelése. A tudományosan bizonyított összetevők okos kombinációja hatalmas különbséget eredményez, azáltal, hogy támogatja a természetes nyugtató folyamatokat az agyban. A YuCALM Dog hatékony módja annak, hogy csökkentsük a stresszt és segítsük a kutyákat, hogy boldogabbá és játékosabbá váljanak. Ráadásul teljesen természetes – így minden nap használhatja.

A stresszes kutya viselkedése, kutya stressz kezelése, kutya szorongás kezelése, kutya szorongás tünetei, kutya félelem kezelése.

Természetes nyugtatás stresszes kutyának vagy ideges kutyáknak.

 • Csökkenteni a stresszt
 • Támogatja a nyugodt viselkedést
 • Enyhíti a szorongást

Ezért érdemes a YuCALM Dog-ot választani

 • Támogatja a kutyák nyugalmát és boldogságát
 • Használható rövid és hosszútávon egyaránt.
 • Összetevői tudományosan bizonyítottak
 • Biztonságos és teljesen természetes – mesterséges nyugtatók nélkül.
 • Használata egyszerű
 • Használható hosszú távú viselkedésterápiás program részeként
 • YuCALM Dog tabletta 30

  YuCALM Dog tabletta 30

  9,600Ft 8,640Ft

“A KÜLÖNBSÉG GARANCIÁJA!”

Termékcsaládunk széleskörű teszteken tökéletesedett és több ezer állattartó pozitív visszajelzése azt mutattatja, hogy jó úton járunk. Mi annyira biztosak vagyunk abban, hogy termékeink használni fognak kutyájának, macskájának, hogy garanciát vállalunk értük. – Lássa a különbséget 60 napon belül vagy visszafizetjük a termék árát. Annyit kérünk, hogy hívjon fel minket, hogy átbeszélhessük, mit történt, mielőtt a pénzét visszakérné.

McCallum és Thor írta:

“Thor 3 hete használja a YuCALM Dog-t és már sokkal nyugodtabb, sokkal figyelmesebb és többet játszik. Ő egy jó irányban megváltozott boldog kutya.”