Elő tető a kutyának

Elő tető készítés, beépítés ISO minősítéssel, előtető teraszra, vagy teraszfedés, elő tető a kutyának. Előtető polikarbonát vagy üveg borítással. A cégünk fő profilja a télikert gyártás, terasz beépítés, ebből eredően engedélyünkhöz tartozik az előtető gyártása, szerelése is, Profi szakemberekkel. Leggyakoribb a teraszra előtető gyártása és beszerelése, előtető kutyának, hogy házi kedvencünk akkor se ázzon, amikor épp a kertet őrzi.

A télikert gyártása szerelése és  a terasz beépítése mellett, az előtető gyártása cégünk  egyik fő profilja. Ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az elő tetők készítése szerelése is. Az előtető polikarbonát vagy üveg borítással sok mindent elárulhatnak a ház tulajdonosáról. Gondolni kell arra, hogy a későbbiek folyamán zárt teraszt szeretnénk.

Az előtető kutyának a lakás dísze is lehet, valamint nagyon sok funkciója is van egyben. A zuhogó eső a nyári hőségben nagy szolgálatot tesz. A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalát, hullám lemezekből készült vas tartóvázas elő tetőt.

Tekintse meg videónkat!

Korszerű alapanyagból dolgozunk, és készítjük el az elő tetőket.
Az alumínium profilunkból előtetőt, medencefedéshez elemeket, télikert elemeket, teraszbeépítéshez használt részeket, függönyfalat lehet gyártani.

Az elő tetők készítésére, gyártására kifejezett alkalmas a Partner-Doors Kft széles választéka, ahol minden stílushoz megtalálható az optimális választás. Az elő tető kialakításához a képeinken is megtalálható a különféle stílusok, de keressen bennünket, hogy részletesebben átbeszélhessük a megoldásokat az elő tető, függönyfal télikert gyártására.

Formái lehetnek: íves, alakos, kerekített, sima tető.

A nagyobb elő tetőknél, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsibeálló elő tetői, támasztó lábakkal van szerelve, alátámasztva. A tető szerkezet felületi lezárása történhet polikarbonátból, üvegből, különböző panelekből is. Ingyenes árajánlat kérhető.

Kérjen árajánlatot:

  Az Ön adatai:

  Név*

  Email cím*

  Telefonszám*

  Télikert méretek*:

  Szélesség (oldala):
  Hosszúság (eleje):
  Magasság (falnál):

  Kép feltöltése:


  Maximum 25 mb-s, jpg vagy png kép tölthető fel

  Maximum 25 mb-s, jpg vagy png kép tölthető fel

  Maximum 25 mb-s, jpg vagy png kép tölthető fel

  Színe*:

  Megépítendő oldalak száma*:

  Üzenet (nyílászárók elhelyezkedései és fajtái, üvegezés típusa)

  * = kötelező adatok melyek az ajánlat készítéséhez elengedhetetlenek

  Az egész országban dolgozunk, Budapest, Érd, Diósd, Budakeszi, Dunakeszi, Pécel, Nagytarcsa, Balaton környékén, és az összes megyei nagyvárosokban, Szlovákiában, Ausztriában egyaránt, és nagyobb előtetőket, kocsibeállót a helyszínre szállítva beszereljük.

  mennyezeti láncszem
  Előtető építése Szandaszőlős
  eloteto
  Előtető Szigetszentmiklóson
  elo-teto-a-kutyanak
  Elő tető Debrecen rejtett csatornás
  eloteto kutyanak
  Előtető Debrecen rejtett csatornás
  eloteto polikarbonát
  Előtető készítése Szigetvár