Túlzott szőrhullásra

Megint tiszta szőr a szőnyeg, és egyfolytában porszívózni kell!

A csillogó fényes szőr az egészséges kutya jele. Amikor kedvencednek állandóan hullik a szőre, és bundája matt, rengeteg dologra gondolhatunk, mint kiváltó ok. A gombás és bakteriális fertőzések, a paraziták okozta szőrhullás a hormonális probléma mind olyan dolgok, amelyek kellemetlen tüneteket okoznak, és orvos segítségére van szükségünk a gond megoldásáho

Azonban mikor a túlzott szőrhullást a szezonális vedlés, vagy tápanyag hiány okozza, nagyon könnyen megtalálhatjuk a megoldást!

A bőr a szervezet legnagyobb szerve, így rengeteg tápanyagra van szüksége. Tápanyaghiány esetén fokozott szőrhullás jelentkezhet, így nagyon fontos, hogy kiegyensúlyozott táplálkozás mellett is  antioxidánst, vitamint juttassunk kedvencünk szervezetébe.  A csillagvirágból (Borágo) kinyert Omega 6 GLA táplálja a szőrtüszőket, támogatja a bőr feltöltési ciklusát, valamint csökkenti a túlzott szőrhullást. A linolsav segít megőrizni a bőr természetes nedvesség tartalmát. A növényi forrásokból származó antioxidáns, és az E Vitamin pedig segít a bőr egészségének a megőrzésében. A len magból kinyert magas minőségű és létfontosságú omega 3 olaj segít javítani a szőrzet állapotán.

 

A YuDERM Moulting Dog az összes fontos tápanyagot tartalmazza, ami szükséges a bőr és szőr védelmére. Pumpás adagoló fejével nagyon könnyű a porciózás, a használati utasításnak megfelelő mennyiségben a kutyánk  ételhez kell keverni.

Ne feledjük! Vedlés során az elöregedett és károsodott szőrszálak jelentős többsége kihullik ki, de így is gyakoribb ápolásra szorulhatnak kedvenceink.

Boldogabb kutyus

A YuDERM Moulting Dog

étrend kiegészítő megelőzi kedvenced bőrének viszketését.
Omega 3 és Omega 6 zsírsavat tartalmaz, és hozzájárul kutyád védelméhez.
Rendelj belőle a webshopban!

Irány a webshop