vitamin kutyaknak

Az E-vitamin a kutyáknál

E-vitamin a kutyáknál – Valóban szükséges?

A táplálék kiegészítők kedvenceink számára is nagyon fontosak, hiszen bármilyen minőségi táppal etetjük is őket, azok nem tudják biztosítani a szükséges vitaminok pótlását. Az E-vitamin bevitele például segít, hogy kutyusunk bőre egészséges legyen, de nagyon jó hatással van még többek között a máj-,szív-,  és az  izmok működésére is. Fontos, hogy a túlzott E-vitamin bevitel akadályozhatja az A és K vitaminok felszívódását.

A kutya vitamin hiány esetében előforduló gészségügyi problémák

  • Izmok terhelhetőségének csökkenése
  • látás romlása, szemészeti problémák
  • sűrűbb megbetegedések, hiszen az immunrendszer kevésbé lesz ellenálló
  • termékenység esélyének erős csökkenése

Felmerülhet a kérdés, hogy a tápeledelek miért nem tartalmaznak megfelelő mennyiségű E-vitamint.  Ennek maygarázata az, hogy a termék idő előtti avasodását megelőzendő, a gyártás során semlegesítik az ezt okozó szabad gyököket, melynek eljárás  során azonban az E-vitamin elhasználódik. Így a megfelelő vitaminpótlást más módon kell megoldani.

Az E-vitamin és a különböző olajok egymáshoz való viszonya

Bundásaink esetében is tudjuk már, hogy a különböző olajok bevitele segíti szervezetük működését az omega zsírsavak (Omega 3 és 6) felhasználásával.  Ezzel együtt azonban mindenképp biztosítanunk kell a megfelelő vitamin bevitelét is, hiszen az ezen szükségszerű olajok használata megnöveli a vitamin szükségletet is.

A nem megfelelő mennyiségben bevitt vitamin nem feltétlenül jelentkezik azonnal, de hosszabb távon (kísérletek alapján legfeljebb 15 héten belül) mindenképp tapasztalni fogjuk a hiány okozta tüneteket.

Mekkora  a kutya vitamin szükséglete E-vitamin esetében?

Ahhoz, hogy a kutya vitamin szükséglete pontosan meghatározható legyen meg kell nézni, hogy a különböző olajak segítségével mennyi omega 3/6 zsírsavat juttatunk kutyusunk szervezetébe.

YuDERM olajok és az E vitamin kutyáknál

Az általunk forgalmazott, omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag YuDERM olajunk olajok magas dózisban tartalmazzák a természetes E-vitamint is, hogy a lehető legjobb mértékben hasznosuljon a szervezetben, így több hazsnos tápanyag kerül egyszerre háziállatunk szervezetébe.  Kortól függetlenül ajánlott, kérje kollégáink szakértő segítségét, ha további kérdése merülne fel!

A YuDERM szigorú ellenőrzésű előállítási folyamata biztosíték a Te kis kedvencednek is a megfelelő tápanyagok optimális bevitelére

 

Fénytől, oxigéntől és hőtől védve vonjuk ki az olajat minőségi nyersanyagokból, hogy a végeredmény a lehető legjobb hatásfokú készítménny legyen.

 

Omega 3 és 6 zsírsavakat tartalmazó olajaink tehát E-vitaminban is rendkívül gazdagok, ezáltal  YuMOVE táplálékkiegészítőinket nyugodtan adhatja rendszeresen háziállatának, hiszen ezzel biztosan egészségesebb és boldogabb lesz néyglábú családtagja.

E-vitamin a kutyaknal
YuMEGA táplálékkiegészítők hozzájárulnak az egészséges bőr és szőrzet állapotához és a hozzáadott E-vitamin támogatja az immunrendszer megfelelő működését

Irány a webshop!