YuCALM Dog tabletta – Természetes nyugtató kutyáknak

10,144Ft12,499Ft

A YuCALM Dog tabletta hatékony módja annak, hogy csökkentsük a stresszt és segítsük a kutyákat, hogy boldogabbá és játékosabbá váljanak. Ráadásul teljesen természetes – így minden nap használhatja.

A YuCALM Dog tabletta hatékony módja annak, hogy csökkentsük a stresszt és segítsük a kutyákat, hogy boldogabbá és játékosabbá váljanak. Ráadásul teljesen természetes – így minden nap használhatja.

stressz kutyakanal

Segít csökkenteni a stresszt

A citrom balzsam a GABA szinteken működik, hogy felkészítse kutyáját a nyugodt stresszmentes viselkedésre.

nyuszit a kutya

Nyugodt viselkedést biztosít

Az L-Theanine természetes nyugtató tulajdonságokat kínál, amelyek támogatják a nyugtató komponensek, például a szerotonin termelését, ezenkívül támogatja a dopamin termelését a boldogságért felelős hormonok szintjének fenntartása érdekében. B-vitaminok támogatják az egészséges idegeket és az agy működését, csökkenti az izgatottságot és javítja a koncentrációt.

nyugtatja za idegrendszert kutyaknal

Enyhíti a szorongást

Különleges hidrolizált halfehérje keverékünk támogatja kutyája nyugalmát, segít nyugtató jeleket küldeni az agyi érzékelő központoknak. Ugyanazokkor növeli a GABA és dopamin szintet, a nyugodt, jó közérzetért.

Adagolási útmutató

Adagolás

A YuCALM Dog egy ízletes tablettát - Adja a kutyának mint jutalom falatot, vagy adja az ételhez étkezés közben. Ha a kutyájának több mint egy tabletta a napi adagja, akkor jó ötlet ha szétosztja a nap folyamán, nem pedig egyszerre adja oda.

Első alkalommal használja?

Csakúgy, mint az állatorvosi vizsgálatnál - annak ellenőrzésére, hogy nincs semmi baj fizikailag - a kutyája valóban hasznot húzhat egy szakértő segítségéből. Az okleveles kutyaviselkedési szakértő segíthet tanácsot adni abban, hogyan lehet a legjobban kezelni és megváltoztatni a helyzetet, hogy javuljon a kutya viselkedése. Javasoljuk, hogy használják a tanúsított klinikai állatorvosok nyilvántartását, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy valakinek megvan a megfelelő ismerete, tudása és tapasztalata.

Top tip

Építsen ki egy nagyon szoros kapcsolatot a kutyájával játékosan - például jutalom alapú játékokkal.

Kiszerelés

Kiszerelés

Kiszerelés

30 tabletta, 60 tabletta