Yudigest tabletta – Egészséges emésztésért pro- és prebiotikum tabletta kutyáknak

A YuDIGEST Dog egy olyan probiotikus / prebiotikus komplex formula, amely támogatja a kutya emésztőrendszerének természetes egyensúlyát az érzékeny pocakkal rendelkező kedvencek számára. Kiszerelés 60 tabletta / 120 tabletta

18,250Ft

Probiotikum kutyáknak.  Mindennapos támogatás az érzékeny gyomrú kutyáknak:

  • támogatja az egészséges emésztése
  • a székletet szilárdan tartja
  • csökkenti a szél képződést
Emesztesi problemak kutyaknal

Feltöltés jó baktériumokkal:

Több mint 200 millió pro-biotikus Enterococcus Faecium baktérium dolgozik naponta tablettákként, hogy megőrizze kedvence természetes bél baktérium populációját.

hasmenes kutyaknal

Blokkolja a rossz baktériumokat:

Magas tisztaságú prebiotikumok az MOS ( mannán-oligoszacharidok), scFOS ( frukto-oligoszacharidok) és a Béta Glükán segítenek a rossz baktériumok blokkolásában, miközben táplálják a jó baktériumokat, amelyek támogatják a kutyák emésztőrendszerét.

egeszseges emesztes kutya

Segíti az egészséges emésztést:

A probiotikumok és a prebiotikumok bioaktív kombinációja támogatja az egészséges bélrendszer környezetét, hogy segítse kedvence emésztését, hogy kutyája egészséges és aktív maradjon.

Adagolási útmutató

Adagolás

Ne felejtse el, ha YUDIGEST DOG-et használ, tartson otthon a YuDIGEST Plus csomagból is mert, ha szükség van rá ez gyors ütemben segíti a beteg gyomrot. Mindig hasznos, ha elmegy sétálni és mozog egy kicsit.

Első alkalommal használja?

Ez az egyetlen emésztést segítő táplálékkiegészítő a kutyák számára, amely tartalmazza a probiotikumokat plusz az egyedülálló BioActiv ™ komplexet: három különböző természetes prebiotikum, amelyek blokkolják a rossz baktériumokat és táplálják a jó baktériumokat. Segíteni az érzékeny gyomorral rendelkező kutyáknak nagyon jó érzés nap mint nap.

Top tip

A szőlő és a mazsola mindkettő olyan méreganyagot tartalmaz, amely májkárosodást és veseelégtelenséget okozhat, ezért tartsa távol kutyáját ezektől.  

Kiszerelés

Kiszerelés

Kiszerelés

60 tabletta, 120 tabletta