Játékos kutya, játékosabb kutya

Egy játékos kutya nehezen nem felismerhető, hiszen általában alig férnek a bőrükbe és ide-oda ugrándoznak. Játékosabb kutya szaladgál oda-vissza, fel-le és közben forog testük körül és mellé ugrándozik is.

Ha a játékos kutya az embert játékba akarja hívni, akkor odaszalad hozzá, megbökheti a fejével, mancsával, vagy csak simán eliramodhat, majd ha nem követi őt, visszaszalad. A játékosabb kutya akár ránk is ugorhat, de mindezeket az akciókat farok csóválva, izgatottan, de barátságosan teszi.

Játékos kutya és az ember

A játékos kutyák több fajta játékot is kedvelnek egymás és ember társaik között. Ilyenek az „üldözős” játékok, ahol gyakran váltakoznak az üldöző és üldözött szerepei. Akár egy-egy tárgy is lehet közben a szájukban, és azt üldözik, akinél ez épp megtalálható. Nem ismeretlen számukra a „birkózós” játék sem.

Ami minden játék közben felfedezhető, az a játékos meghajlás, amikor a játékos kutya első lábai a földön vannak, hátsó fele pedig a magasban, ezzel jelzik ugyanis, hogy cselekedeteik játékosak. Előfordulhat ugyanis, hogy játék közben egymás felé kapnak vagy morognak, de a játékos meghajlásokat közbe iktatva jelezhetik békés szándékukat. Minél jobban ismerik egymást a játékos társak, annál kevesebbszer érzik szükségét a játékos meghajlások közbeiktatására, hiszen már jól ismerik egymás jelzéseit, természetét.

Játék közben a kutyák szája kicsit nyitva szokott lenni, szájsarkaik felfelé húzódhatnak, mintha mosolyognának, sokan pedig izgatottan ugatnak is a nagy örömködés közepette.

jatekos kutya
Játékosabb kutya
jatekosabb kutya
Játékosabb kutya

 

 

 

 

 

 

Ezért van szükség a YuMove termékcsalád táplálékkiegészítőkre

Mert a kutyák ízületeinek támogatása a feladatunk, ma és holnap is. Akárcsak az embereknél, a kutyák ízületei is merevednek, ahogy öregszenek, vagy ha túl sokat mozognak, azonban a helyes táplálkozással és megfelelően kiválasztott YuMove termékcsalád táplálékkiegészítő elősegítheti a mobilitást és az ízületek egészségének megőrzését.

YuMOVE Dog termékek

 • YuMOVE Young and Active tabletta – 60 db – Porcerősítő, ízületvédő fiatal és aktív kutyáknak

  YuMOVE Young and Active tabletta – 60 db – Porcerősítő, ízületvédő fiatal és aktív kutyáknak

  12,440Ft 11,200Ft
 • YuMOVE cat kapszula – ízületvédő cicáknak

  YuMOVE cat kapszula – ízületvédő cicáknak

  11,358Ft 10,222Ft
 • YuMOVE Dog – 120 db tabletta – Ízületvédő kutyáknak

  YuMOVE Dog – 120 db tabletta – Ízületvédő kutyáknak

  17,170Ft 15,670Ft
 • YuMOVE Dog – 60 db tabletta – Ízületvédő kutyáknak

  YuMOVE Dog – 60 db tabletta – Ízületvédő kutyáknak

  9,665Ft 8,820Ft