YuMOVE cat kapszula – ízületvédő cicáknak

A nagyszerű ugrándozás, a kályha tetején vagy a kerítésen való egyensúlyozás elképzelhetetlen tökéletes ízületek nélkül. Ezért legfontosabb számunkra, hogy kényelmes mozgásban tarthassuk cicánkat – és ehhez prémium minőségű táplálékkiegészítőkkel járulunk hozzá.

12,271Ft

YuMOVE Cat

A YuMOVE Cat magas hatóanyag tartalmú összetevők egyedülálló kombinációja, mely az ízületek támogatására és a mozgékonyság fokozására lett kifejlesztve. Teljesen foszfát mentes, gyors hatású és könnyen adagolható készítmény.

Az egyedülálló forrás és a magas hatóanyagtartalom teszi a különbséget – az ActivEase Zöld Kagyló Kivonat 4-szer több omega-3 zsírsavat tartalmaz mint más készítmények. Nézzen utána Ön is, hogy miért más mint mások a www.lintbells.com/activease oldalon.

zoldkagylo kivonat cicaknak

Segít a merev ízületeken

Az ActivEase Zöld Kagyló Kivonat a kristálytiszta vízű Új-Zélandról számazik, magas koncentrációban tartalmaz omega-3 zsírsavakat, amely a cicák anyagcseréjének természetes gyulladáscsökkentő folyamatait erősíti.

porcerosito macskaknak

Erősíti az ízületek szerkezetét

A glükózamin gondoskodik a porc legfontosabb eleméről – a megfelelő szilárdságú kötőszövetről, amely védi az ízületeket. Az ActivEase Zöld Kagylóban található természetes kondroitin segít megőrizni az ízület egészséges szerkezetet. A mangán segíti a kollagénképződést a porcokban, inakban és szalagokban.

Fokozza a mozgékonyságot

A hialuron-sav a szinoviális folyadék legfontosabb része, ami javítja a porc kenését és kipárnázza azt. Az E-vitamin természetes antioxidáns, ami megköti a szabadgyököket és segíti fenntartani az ízületek mozgékonyságát.

Adagolási útmutató

Adagolás

Egy átlagos 4-5kg-os cicának napi 1 kapszula. Idősebb cicáknál vagy ízületi gond esetén naponta 2 kapszula az első 4-6 hétben, majd ezt követően napi 1 kapszula. Egyszerűen nyissa fel a kapszulát és a port keverje bele a cica ételébe.

Első alkalommal használja?

ActivEase Zöld Kagyló Kivonat

Kizárólag a Lintbells termékek tartalmazzák az egyedülálló ActivEase Zöld Kagylót, ami az egyik kulcsfontosságú összetevője a YuMOVE termékcsaládnak, s amely a speciálisan kiválasztott új-zélandi kristálytiszta öblökből származik. A különleges tenyésztési feltételek és a sajátos feldolgozási folyamatnak köszönhetően négyszer hatékonyabb a hagyományos változatnál.

Top tip

A cicák nem tudják megenni a tablettát, így ez a termék kapszula. Egyszerűen csak nyissa ki a kapszulát, és szórja a port a cica étekére.