Sale

YuMOVE cat kapszula – ízületvédő cicáknak

A nagyszerű ugrándozás, a kályha tetején vagy a kerítésen való egyensúlyozás elképzelhetetlen tökéletes ízületek nélkül. Ezért legfontosabb számunkra, hogy kényelmes mozgásban tarthassuk cicánkat – és ehhez prémium minőségű táplálékkiegészítőkkel járulunk hozzá.

14,008Ft 12,271Ft

YuMOVE Cat

A YuMOVE Cat magas hatóanyag tartalmú összetevők egyedülálló kombinációja, mely az ízületek támogatására és a mozgékonyság fokozására lett kifejlesztve. Teljesen foszfát mentes, gyors hatású és könnyen adagolható készítmény.

Az egyedülálló forrás és a magas hatóanyagtartalom teszi a különbséget – az ActivEase Zöld Kagyló Kivonat 4-szer több omega-3 zsírsavat tartalmaz mint más készítmények. Nézzen utána Ön is, hogy miért más mint mások a www.lintbells.com/activease oldalon.

zoldkagylo kivonat cicaknak

Segít a merev ízületeken

Az ActivEase Zöld Kagyló Kivonat a kristálytiszta vízű Új-Zélandról számazik, magas koncentrációban tartalmaz omega-3 zsírsavakat, amely a cicák anyagcseréjének természetes gyulladáscsökkentő folyamatait erősíti.

porcerosito macskaknak

Erősíti az ízületek szerkezetét

A glükózamin gondoskodik a porc legfontosabb eleméről – a megfelelő szilárdságú kötőszövetről, amely védi az ízületeket. Az ActivEase Zöld Kagylóban található természetes kondroitin segít megőrizni az ízület egészséges szerkezetet. A mangán segíti a kollagénképződést a porcokban, inakban és szalagokban.

Fokozza a mozgékonyságot

A hialuron-sav a szinoviális folyadék legfontosabb része, ami javítja a porc kenését és kipárnázza azt. Az E-vitamin természetes antioxidáns, ami megköti a szabadgyököket és segíti fenntartani az ízületek mozgékonyságát.

Adagolási útmutató

Adagolás

Egy átlagos 4-5kg-os cicának napi 1 tabletta. Idősebb cicáknál vagy ízületi gond esetén naponta 2 tabletta az első 4-6 hétben, majd ezt követően napi 1 tabletta. Egyszerűen nyissa fel a kapszulát és keverje bele a cica ételébe.

Első alkalommal használja?

ActivEase Zöld Kagyló Kivonat

Kizárólag a Lintbells termékek tartalmazzák az egyedülálló ActivEase Zöld Kagylót, ami az egyik kulcsfontosságú összetevője a YuMOVE termékcsaládnak, s amely a speciálisan kiválasztott új-zélandi kristálytiszta öblökből származik. A különleges tenyésztési feltételek és a sajátos feldolgozási folyamatnak köszönhetően négyszer hatékonyabb a hagyományos változatnál.

Top tip

Termékcsaládunk széleskörű teszteken tökéletesedett és többezer állattartó pozitív visszajelzése azt mutattatja, hogy jó úton járunk. Mi annyira biztosak vagyunk abban, hogy termékeink használni fognak kutyájának, macskájának, hogy garanciát vállalunk értük. – Lássa a különbséget 60 napon belül vagy visszafizetjük a termék árát. Annyit kérünk, hogy hívjon fel minket, hogy átbeszélhessük, mit történt, mielőtt a pénzét visszakérné.