Ősszel a hideggel együtt az ízületi fájdalmak is megérkeznek?

Ízületvédelem kutyáknál a hűvösebb időkben is!

A nyár végével szeptemberben beköszönt a változékony idő. A forró nyári napok után érkező hűvös, nedves időjárás megterheli a szervezetet, és nem kíméli az ízületeket sem. Az időjárásváltozás felerősítheti a meglévő ízületi problémákat, és komoly testi fájdalmakat is okozhat kedvenceink és saját életünkben egyaránt. A hidegfrontok megérkeztével hirtelen csökken a hőmérséklet, és a front átvonulása után a gyors légnyomás emelkedésével megerősödik a szél.  Ezek a hatások olyan nemkívánt reakciókat válthatnak ki a szervezetben, amelyek ízületi fájdalmakat okozhatnak az arra érzékenyeknél, illetve az ízületi problémákkal küzdő embereknél és házi kedvenceknél egyaránt.

Hogyan kerülhetjük el a kellemetlen tüneteket?

Ha nem szeretnénk, hogy kedvencünk az állandó fájdalomcsillapítóktól függjön, érdemes már most felkészülni a hidegebb évszakokra. YuMOVE természetes zöldkagyló kivonatot tartalmazó porcerősítő készítményünk használatával egyrészt javíthatunk a már kialakult problémákon, másrészt megelőzhetjük azokat.

Az ActivEase Zöld Kagyló Kivonat a kristálytiszta vizű Új-Zélandról származik, magas koncentrációban tartalmaz omega-3 zsírsavakat, amelyek rugalmasabbá teszik az ízületeket. Glükozamin és kondroitin tartalma segíti a megfelelő szilárdságú ízületek és kötőszövetek kialakítását és védelmét. Mangán tartalmának a kollagénképződésben van kiemelkedő szerepe. A YuMOVE Dog hialuronsav tartalmának köszönhetően, bizonyítottan 2 órán belül képes eljutni az ízületekhez, segítve a porcok kenését, és lelassítani további kopást. A C és E vitaminok olyan antioxidánsok, amelyek semlegesítik a szabad gyököket, és hozzájárulnak a mobilitás fenntartásához.

Sajnálatos módon a kor előrehaladtával csak idő kérdése a kopásos folyamatok megjelenése kutyusunk és cicánk életében, és a folyamat nem elkerülhető. Ugyanakkor létezik megoldás, és előrelátással és  megelőzéssel rengeteget tehetünk a boldog, fájdalommentes kölykös életért. Rendszeres testmozgással, hosszú sétákkal a normál testsúly megőrzésével, valamint megfelelő táplálással és táplálék kiegészítők használatával sokat tehetünk a porcok és ízületek védelme érdekében.

Boldogabb kutyus

A YuMOVE Dog tabletta

Attól függetlenül, hogy séta, munka vagy csak játék, mozgásban lenni a legtöbb kutya számára a nap fénypontja. Éppen ezért az egyik legfontosabb számunkra, hogy minél tovább, játékban vagy csak kényelmes mozgásban tarthassuk őket.

Rendelj belőle a webshopban!

Irány a webshop