kutya gyomorrontas ellen

Kutya gyomorrontás ellen

Kutya gyomorrontás ellen

Táplálékiegészítő, amely erőssé teszi a kutyagyomrot. Az érzékeny gyomrú kutyusok számára megváltás lehet, kutya gyomorrontás elleni táplálékkiegészítő.

A gazdik többsége igenis figyel arra, mit eszik a kutyus, de a legjobb szándék mellett is előfordulhat, hogy megbetegszik gyomor. Olvasd el, milyen jelei vannak ennek!

Azok a bizonyos jelek!

Árulkodó lehet, ha a kutyus étvágya megváltozik, farkát lecsapva sétál körbe helyét nem lelve, füvet eszik vagy hány. Ilyenkor jó okod lehet a gyomorrontásra gyanakodni.

Vannak olyan alkalmak az év során, amikor jó esélye van a kedvencnek arra, hogy a kapott étel megfekszi a gyomrát. Ilyen lehet a például a karácsony, amikor mi magunk emberek is próbára teszik saját gyomrukat. A szilveszter, vagy más családi összejövetelek, a ballagás, amikor jó magyar módra terül-terülj asztalok várják a ház nagyját és apraját…

Nemszeretem diéta…

Gyomorrontás esetén a kutyusokat is bizony diétára kell fogni. Adhatsz neki olyan gyógyírokat, amit az emberek is fogyasztanak hasonló esetben, ilyen a főtt rizs, vagy kefír. Azonban ez nem éppen üzemszerű táp kedvenced számára. A gyógyulásért is meg kell küzdeni!

Még rosszabb lehet a helyzet, ha a gyomorrontás krónikus, mert kedvenced gyomra különösen érzékeny. A gyakori gyomorrontás megkeserítheti kutyusod életét. Ha gyakran jelentkezik, az bizony befolyásolja a kutya kedélyét. Mert hát nyilván ő sem szeret gyakorta gyengélkedni…

Válogatott táplálék

Odafigyelve erre megoldás lehet olyan élelmet adni a kutyusnak, amiket magunk is megennénk. A házi koszt talán éppen jó lehet, de csak akkor, ha nem konyhamalacnak használjuk a kutyát, hanem megfelelően elkészített és tárolt ételt kaphat. A száraztáp bevált kutyaeledel, de a tárolására érdemes figyelni. Esetenként molyosodhat, nedvességet kapva pedig az állaga leromlik, és kórokozókkal szennyeződhet. A konzerveket hűtéssel tárold, felbontás után pedig nem kell sokáig tartogatni.

Táplálékkiegészítővel a kutya gyomorrontás ellen

Legjobb megoldásként adhatsz neki olyan táplálékiegészítőt, amely erőssé teszi a kutyagyomrot. Az érzékeny gyomrú kutyusok számára megváltás lehet, ha ellenállóvá válnak az ennivaló okozta hasfájással és gyomorbántalmakkal szemben. Ha kedvenced gyomra támogatásra szorul, akkor érdemes lehet erre gondolnod!

A Lintbells gondol az érzékeny gyomrú kutyusokra. Az hivatkozásra kattintva tájékozódhatsz olyan táplálékkiegészítők felől, amelyek bizonyítottan hatásosan tartják távol a kutyusok gyomorbántalmait…

kutya gyomorrontas ellen

Soha többe fájós pocak!
Ha kedvence hajlamos a hasfájásra és emésztési problémákra, szerencsére a segítség kéznél van. Hasfájásra, szélre vagy laza székletekre, a megfelelő probiotikumok valódi megoldást nyújtanak.

Irány a webshop!