Előtető kisállatnak

Az előtető kisállatnak gyártása cégünk fő profilja a télikert gyártása szerelés, terasz beépítés mellett. Az előtető sok mindent elárul

Ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik a termékeink gyártása és elő tető kisállatnak teraszra és szerelése. Az elő tető sok mindent elárul a ház tulajdonosáról. Gyártás és szerelésről az érintett cégnek ISO minősítése van.

Az előtető nem csak egy lakás dísze, hanem nagyon sok funkciója van. A zuhogó esőben a nyári hőségben, téli hóesésnél nagy szolgálatot tesz. A múltban sok helyen alkalmazták a vas vázra épített hullámpalát.

Ma inkább alumínium vázból építenek terasz fedést, előtető kisállatnak teraszra, ami tetőn polikarbonátüveg lehet. Ma már nem készítenek fából és vasból, mert nem időálló. A fedett terasz építését úgy tervezik meg, hogy később télikert is lehet belőle. A terasz tető fedés mára eltolódik az új megoldások felé.

Korszerű alapanyagból dolgoznak, és készítjük el az előtetőt kisállatnak. Az alumínium profilunkból előtetőt, medencefedést , télikertet teraszbeépítés , függönyfalat lehet gyártani. A télikert felszerelést korszerű anyagokból készítjük.

Referencia képeink:

eloteto patyon
előtető Pátyon
eloteto veszprem
Előtető Veszprém
eloteto epites miskolc
előtető építés Miskolc

Az elő tető kisállatnak gyártása és készítése kifejezetten alkalmas a Partner-Doors Kft. széles választékára, ahol minden stílushoz megtalálható az optimális választás. Az előtető kisállatnak gyártása és kialakítását különböző stílusokban találja meg, keressen bennünket, hogy részletesebben átbeszélhessük a megoldást az előtető, függönyfal, télikert gyártására. Az előtetőről kisállatnak részletesen személyes beszélgetés alkalmával tudunk információt adni a minőségről, árról, tervezésről.

Az előtetők formái lehetnek: íves, alakos. kerekített, sima tető.

Nagyobb előtetők, főleg a teraszok előtetői, vagy kocsibeállt előtetői, támasztó lábakkal van felszerelve, támaszkodva. A fedett terasz tető szerkezete, felületi lezárása polikarbonátból, üvegből, különböző panelekből lehetséges.

Kérjen ingyenes árajánlatot!>>>>>>>