kutyavitamin

Bundára fel!

Lassan eljön a tavaszi vedlés ideje, és kutyusunk, cicánk megválik sűrű pehelyszálas bundájától. A vedlés nagyon fontos kedvencünk életében, ugyanis fénytelen, kiritkult, töredezett bundáját lecseréli új, egészséges szőrzetre. Ilyenkor több figyelmet kell fordítanunk kedvencünk megfelelő mennyiségű és minőségű étrendjére, és speciálisabb táplálkozásra van szükség a jó minőségű szőrzet kialakulásához. A szőrcsere másfél hónapig is eltarthat, a fiatalabb kutyáknál gyorsabban zajlik, mint az idősebbeknél.

Célunk, hogy az úgynevezett környezeti változásokhoz alkalmazkodó vedlés során kedvencünk bőre egészséges maradjon, valamint szőre szép fényes legyen! A táplálékigény megváltozása miatt táplálékkiegészítőkkel kell pótolni a vitaminokat és ásványi anyagokat. A nem megfelelő étrend túlzott vedléshez, vagy a bőr allergiájához is vezethet. A lenmagból kinyert jó minőségű és létfontosságú Omega 3 olaj javítja a szőrzet állapotát.

Szerencsére segíthetsz neki enyhíteni az allergia okozta viszketést, YuDERM Itchying Dog táplálékkiegészítővel, ami erősíti a bőr természetes védekező képességét!

Ne feledkezzünk meg a szőr fésüléséről, keféléséről sem, hogy így gyorsítsuk a vérkeringést és kellemes érzéssel töltsük el kutyánkat!

Pet Factor “Természetes egészség kedvenceinknek”

Boldogabb kutyus

A YuDERM Termékcsalád

táplálékkiegészítők, amelyek megelőzi kedvenced bőrének viszketését.
Omega 3 és Omega 6 zsírsavat tartalmaz, és hozzájárul kutyád védelméhez.
Rendelj belőle a webshopban!

Irány a webshop