5 ok, hogyan és miért tartsuk tisztán a bundát

  1. A különböző fertőzések elkerülése érdekében érdemes a kutyasétáltatásból hazaérve áttörölni kutyánk szőrét fertőtlenítő törlőkendővel, a mancsát pedig szappanos vízzel megmosni. A legjobb, ha ezt bőrkímélő antibakteriális és vírusölő folyékony szappannal végezzük el, hogy semmilyen nyoma ne maradjon a kórokozóknak, amelyek a séta alkalmával esetleg a bundán vagy mancsokon megtapadhattak.
  2. Mindig érdemes kezet mosni, mielőtt és miután a kutyával játszunk, hiszen ez megóvhat minket az olyan általános, állatok által terjesztett baktériumoktól, mint az E. coli vagy a szalmonella.
  3. A kutyánk szőrének tisztaságára most jobban oda kell figyelnünk, mert a kórokozók – amelyek nem minden esetben károsak kedvencünkre nézve – meg tudnak bújni a szőrzetben és így észrevétlenül bevihetik a lakásba a nemkívánt vendégeket. Amennyiben nem elegendő a bunda gyors áttörlése, a természetes alapanyagokból készült, natúr WAFF sampon segítségével alaposan megtisztíthatjuk és felfrissítjük a szőrzetet. Teafa olaj tartalmának köszönhetően elpusztítja a káros baktériumokat és vírusokat.
  4. Legyünk őszinték, bármennyire is szeretjük a kutyákat, van az a „kutyaszag”, amiért nem rajongunk, és a tisztálkodással a minimumra szoríthatjuk vissza ennek esélyét, hogy kellemetlen buké az orrunkban ragadjon. Milyen jó összebújva együtt lustálkodni a kanapén!
  5. Ne felejtsük el, hogy esztétikai szempontból is fontos az ápoltság, nemcsak a kórokozók elleni harcban.

Rendelj otthonról biztonságban online, a kiszállítást bízd ránk!

Boldogabb kutyus

BIO ALOE VERA ÉS TEAFA FOLYÉKONY KÉZMOSÓ 300ML

Rendelj belőle a webshopban!

Irány a webshop