YuDERM Cat – Szőr- és bőrápolás cicáknak

Esszenciális Omega olajok az egészséges bőrért és szőrért cicák számára. Táplálja a száraz bőrt, csökkenti a túlzott vedlést.

8,831Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, amikor a termék rendelhetőYuMEGA Cat

A YuMEGA Cat tartalmaz kiváló minőségű természetes esszenciális Omega 3 és 6 olajokat valamint E Vitamint. Speciálisan   macskáknak  kifejlesztett termék az egészséges bőrért és szőrért, amely hatása 4-6 héten belül látható.

A mai modern táplálkozás miatt néhány cica nem jut elegendő Omega 3 és 6 olajhoz. Ennek hiánya vezethet a száraz bőr kialakulásához. a fakó szőrzethez és a túlzott vedléshez ami kényelmetlen szőrgombócokat eredményez. Azonban csak néhány csepp az ízletes YuMEGA Cat formulából segít az egészséges bőr és szőr támogatásában, hogy macskája mindig csúcs formában legyen.

Yumega cat

Táplálja a száraz pikkelyes bőrt

A Ligetszépe növényből speciálisan kiválasztott Omega 6 táplálja macskájának bőrét, javítja a bőr állapotát és serkenti a szőr növekedését. Hozzáadott természetes növényi forrásokból kinyert E vitamin felszabadítja a szabad gyököket, és támogatja a bőr védelmét.

dus szorzet

Segít csökkenteni a túlzott vedlést

A kiváló minőségű Omega 3-at, friss lazacolajból nyerjük, amely segíti és javítja a szőr állapotát és csökkenti a túlzott vedlést. A lazacolaj egészen a norvég fjordoktól érkezik, ahol az olaj 1 órán belül feldolgozásra kerül. Ezért lesz ez a legfrissebb, legmagasabb minőségű halolaj a macskatulajdonosok számára.

vakarodzik a macska

Támogatja az egészséges bőrt és szőrt

Az Omega 3 és 6 olajok kiegyensúlyozott keveréke – amelyet a ligetszépe növényből, a napraforgóból és friss norvég lazacból nyerünk – segít a bőr és a szőr egészségének javításában.

Adagolási útmutató

Adagolás

Átlagos méretű macska (4-5 kg) 1ml

Egy átlagos 4-5kg súlyú cicának keverjen össze 1ml az étellel. Kisebb méretű cicáknak  használjon 4 cseppet minden 1 kg után.

Első alkalommal használja?

Omega-3 és Omega-6 – mert számít a minőség

Amikor az omega-3 és omega-6 zsírsavakról beszélünk, a kiválasztásuk és feldolgozásuk nagyon fontos. Az olajok a YuMEGAban az aranylenből és borágóból(csillagvirág) származnak. Mint a legtisztább olívaolajat, ezeket is hidegen sajtolják és rögtön palackozzák a minőség fenntartása érdekében.

Minőségi elvárásaink olyan magasak, hogy elutasítottunk bizonyos olajakat, amelyek némely emberi táplálékkiegészítőkben megtalálhatóak.

Top tip

A macskákat szem előtt tartva fejlesztettük ki a YuMEGA Cat-et. Azonban ha az Ön cicája különösen nagyon válogatós próbáljon meg csepegtetni a mancsukra néhány cseppet. Le fogja nyalogatni a napi tisztálkodásnál és így megkapja a napi adagot.