YuDIGEST Plus for Dogs – Hasmenésre, emésztésre pro- és prebiotikum por kutyáknak és cicáknak

Gyors, hatékony segítség a kutyák és macskák emésztésére

5,825Ft41,300Ft

Ha a kutyája hajlamos az emésztési problémákra, tartson otthonában YuDIGEST Plus for Dogs-t. A YuDIGEST PLUS egy természetes összetevőket tartalmazó bélrendszert támogató állatgyógyászati készítmény, beleértve egy egyedülálló erőteljes BioActivTM probiotikus és prebiotikus formulát.

Kutya hasmenés. Hogyan segít a YuDIGEST Plus for dogs?

Gyengéd, természetes és hatékony amely gyors segítséget nyújt a problémás pocakoknak valamint segít a fennálló kihívások kezelésében.

egeszseges emesztes kutya

Helyreállítja a természetes egyensúlyt:

Három különböző tudományosan kifejlesztett prebiotikum, és 1 milliárd probiotikus baktérium egyedi keveréke egy tasakban, amely támogatja a “jó” baktériumok megtelepedését, és blokkolja a “rossz” baktériumokat az egészséges emésztési egyensúly biztosítása érdekében.

hasmenes kutyaknal

Megköti a rossz baktériumokat, vírusokat és méreganyagokat:

A Montmorillonit egy különleges agyag, amely megköti a vírusokat és a méreganyagokat, így biztonságosan áthaladnak a kedvenceink emésztőrendszerén. Kimutatták, hogy akár 20-szor hatékonyabb, mint a többi általánosan használt agyag, például a kaolin.

probiotikum kutyaknak

Támogatja a bélfalat:

A treonin egy esszenciális aminosav, amely segít a bélben lévő sejteknek, egy egészséges bélrendszer kialakításában.

Emesztesi problemak kutyaknal

Támogatja az egészséges emésztést:

A lenmagliszt természetes rostban és antioxidánsokban gazdag amely az egészséges emésztést támogatja.

Adagolási útmutató

Adagolás

YuDIGEST PLUS tökéletesen megfelel kutyáknak és macskáknak egyaránt. Az útmutatás szerint szórja az ételbe naponta, mindaddig ameddig szükséges, vagy ameddig állatorvosa javasolja.

Első alkalommal használja?

Top tip

Kutyák számára a YuDIGEST PLUS-t összekeverheti 10-15ml meleg vízzel és az így keletkezett masszát megetetheti kedvencével. Ezt a mixet azonnal adja oda kutyájának, NE TÁROLJA!

Kiszerelés

Kiszerelés

Kiszerelés

6 tasak/doboz, 60 tasak/doboz