Greeman macskaalom szagtalanító spray 250 ml – probiotikus baktériumflórával

2,690Ft

Természetes macskaalom szagtalanító spray, mely probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel védekezhetünk a kórokozók elszaporodása ellen és megszünteti a kellemetlen szagokat

Tiszta otthon, rendes ház!

Új környezetkímélő tappancsbarát termékek

Különösen fontos, hogy kedvenceink és környezetünk tisztán tartásakor óvjuk mindannyiunk egészségét, és mindeközben bolygónkat is védjük. Szerencsére egyre többen vagyunk, akinek fontos szempont, hogy a mérgező és káros anyagokat kizárjuk életünkből, és környezetbarát, természetes összetevőkből készült termékeket használjunk.

Mitől környezetkímélő egy termék!

Egy öko- tisztítószertől elvárás, hogy ne tartalmazzon irritatív anyagokat, viszonylag sok természetes összetevő legyen benne, mentes legyen bármilyen szintetikus színezéktől, illatanyagtól.

A kutyafekhely szagtalanító spray teljesn megfelel a környezetkímélő termékek elvárásainak.

  • Macsaalom szagtalanító spray. A Greenman Macskaalom Szagtalanító egy természetes összetevőkből álló, biztonságos koncentrátum, amely segíti az egészséges mikrobiológiai egyensúly fenntartását a fertőzéseknek, szennyeződéseknek különösen kitett helyeken, mint például az alomtálcában. Probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel védekezhetünk a kórokozók elszaporodása ellen és megszüntetjük a kellemetlen szagokat.Köztudott, hogy a pisiszagot csak baktériumkultúrával tudjuk hatékonyan semlegesíteni, így ezt a terméket már nagyon vártuk!Kiszerelése: 250 mlCsomagolása újrahasznosított PET flakonból készül!
  • Összetevők:  SCD BioKlean keverék Probiotikus mikroorganizmusokkal, természetes növényi illatkeverék citrom illóolajjal
    A termék nem tartalmaz vegyszereket, kemikáliákat és tartósítószert

Adagolási útmutató

Adagolás

Macskaalom szagtalanító spray használati útmutató

Naponta egyszer vagy szükség szerint naponta akár többször permetezz belőle a kitakarított alomtálcába és az alomra, majd hagyd megszáradni, nincs más teendőd! A megtisztított alom így hosszabb ideig biztonságosan felhasználható.

Kiszerelés: 250 ml

 

Első alkalommal használja?

Figyelmeztetések:

A készítmény csak előírás szerint használható.

Szobahőmérsékletlen, napfénytől védve tárolandó.

 Gyermekek elől elzárva tartandó!

Top tip

No content.